Tänu reedese kvalifikatsiooni võidule tänast 25-ringilist põhisõitu esimeselt kohalt alustanud Aron suutis esimestel ringidel positsiooni hoida. Pärast kahte turvaautot oli selge, et kolmandalt kohalt teiseks kerkinud Isack Hadjar (Campos) kujutab Aronile ohtu.

Kaheksandal ringil saigi Hadjar DRS-i abil Aronist mööda. Üheksandal ringil tuli Aron boksi ja sai alla keskmise rehvisegu. Järgmisel ringil tegi sama Hadjar, aga selle vahega, et Campose tiim ei saanud rehvide vahetamisega nii hästi hakkama kui Hitech.

Sellegipoolest tuli Hadjar rajale Aroni ees, aga eestlane kasutas 11. ringil sobivama rehvitemperatuuri ära ja möödus Hadjarist paremkurvis väljaspoolt. Sellega Aroni pidu ka lõppes. Esmalt loovutas ta 13. ringil koha Hadjarile ja 17. ringil möödus temast ka Gabriel Bortoleto (Invicta).

Kulunud rehvide kiuste suutis Aron siiski Jak Crawfordi (DAMS) ees kolmandat kohta kaitsta, kuni... viimasel ringil tema auto üles ütles. „Ma ei suuda seda uskuda,“ ütles Aron tiimiraadios vahetult enne seisma jäämist.

Laupäeval peetud sprindisõit jäeti tugeva vihmasaju tõttu pooleli ja välja jagati pooled punktid. Aronile märgiti protokolli 18. koht.

Et Aron Belgiast punkte ei teeninud, langes ta üldarvestuses kolmandaks. Hadjar jätkab 165 punktiga liidrina, Bortoleto tõusis 128 punktiga teiseks. Aronil on kolmandana 124 punkti.

Järgmine etapp peetakse 30. augustust 1. septembrini Itaalias Monzas.