Treener Helen Nelis-Naukase õpilane alustas Pariisi alistas avaringis lisatorkega lõunakorealase Young Mi Kangi 14:13. Otsustava torkeni läks teinegi matš, milles Differt võitis poolatari Alicja Klasiki 11:10.

Eesti aja järgi kell 20 alanud poolfinaalis kohtus Differt Hong Kongi vehkleja Vivian Kongiga, kahekordse MM-pronksi (2019 ja 2022) ja kolmekordse Aasia meistriga. Seis püsis tasavägine seisuni 10:10, mil Kong hakkas vaikselt oma teed minema. Ühetorkeline vahe oli tablool viimast korda seisul 11:12 ning lõpuks teenis Kong 15:11 võidu.

Pronksiheitluses oli initsiatiiv küll valdavalt Differti käes ja otsustaval kolmandikul läks eestlanna 12:10 juhtima, kuid Muhari ei jätnud jonni ja peagi oli seis 12:12. 54 sekundit enne lõppu pääses Differt 13:12 ette, ungarlanna suutis aga taas torkega vastata ja seisu tasa teha. Topelttorked viisid kohtumise lisaajale, kus paraku tegi otsustava torke Muhari ning võitis 15:14.

Kuni neljapäevani oli veel teadmata, kas Differt vehkleb avaringis Kangi või ameeriklanna Anne Cebulaga. Differt ja Cebula kohtusid 2022. aastal Poola MK-etapil, kus eestlanna jäi peale 15:9. „Tean teda rohkem kui korealannat Kangi. Temaga pole ma viimase 3-4 aasta jooksul kindlasti vehelnud ja isegi vist mitte soojaks vehelnud,“ sõnas Differt pressikonverentsil korealanna osas.

39-aastane Kang võitis Tokyos naiskonnaga hõbemedali. Mäletatavasti jäädi kullamatšis alla just Eesti epeenaiskonnale, kuhu Differt toona ei kuulunud. Individuaalselt on Kangi parimaks tulemuseks kuld 2018. aasta Aasia mängudelt.

Edu korral kohtub Differt kaheksandikfinaalis kas itaallanna Giulia Rizzi või poolatari Alicja Klasikiga.