Naiste võistluse otseülekanne algab 10.45. Naiste võistlust juhib esimese ringi järel soomlanna Heidi Laine, kes läbis 18 rada 55 viskega (9 alla par’i). Talle järgneb kaasmaalanna Eveliina Salonen (-7), eestlanna Kaidi Allsalu (-5) on kolmas. Esikohakonkurentsis on reedese päeva järel ka Keiti Tätte (-4), kes on neljas.

Valitsev maailmameister Kristin Tattar alustas võistlust nigelalt, sest kaheksanda raja järel oli tema skoor +4. Lõpuks suutis ta 18 rada läbida 64 viskega ehk täpselt par’iga, mis annab talle üheksanda positsiooni. Seega on liidril Lainel Tattari ees enne teist võistluspäeva üheksane edu.

Meeste võistluse otseülekanne algab kell 16.45. Avapäeval näitas meistriklassi kahekordne maailmameister Ricky Wysocki, kes lõpetas ringi tulemusega 16 alla par´i. Tegu oli USA discgolfari karjääri parima ringiga, mille reitinguks märgiti 1119. Teist kohta jagavad avapäeva järel ameeriklased James Proctor ja Kyle Klein ning soomlane Väino Mäkelä, kes kõik said kirja tulemusega 10 alla par´i. Parima eestlasena jagab Mauri Villmann seitsmendat kohta tulemusega 8 alla par´´i.