Wysocki alustas laulukaare alt alanud turniiri avaringi suurepäraselt, korjates birdie esimesest kuni üheksanda rajani. Esimene tōrvatilk tuli ameeriklasel sisse kümnendal korvil, kus tuli leppida par’iga.

Sellele järgnenud kolmel korvil korjas Wysocki samuti birdie. Ringi teine apsakas tuli USA discgolfaril sisse 14. rajal, kus tal tuli okstesse takerdunud avaviske järel leppida samuti par’iga.

Ringi lōpp oli Wysockil taaskord fenomenaalne. Nii 15.,16. kui 17. rajal teenis ta birdie ja oli viimasel korvil ülimalt lähedal Tallinna Lauluväljaku ajaloo esimesele hole-in-one’ile. Seda küll ei tulnud, kuid birdie oli ka viimasel rajal tōsiasi.

Wysocki ringi reitinguks märgiti 1119, mis tähistab tema enda karjääri parimat ringi. Kōigi aegade edetabelis platseerus ameeriklane sellega kolmandale kohale.

Turniiri avapäeva järel on Wysocki (-16) edu järgmiste ees mäekōrgune. Teist kohta jagavad ameeriklased Kyle Klein ja James Proctor ning soomlane Väino Mäkelä, kes kõik said kirja tulemuse 10 alla par’i. Järgmised jäävad neist maha kahe viskega.

Vaata Wysocki imeringi kōiki viskeid!