Tape esindas möödunud hooajal Soome klubi BC Nokiat, kellega tuldi sealse kõrgliiga meistriks. 47 Korisliiga mänguga jäid Tape’i näitajateks keskmiselt 12 punkti, 7,2 lauapalli, 2 resultatiivset söötu, 1,1 vaheltlõiget ja 1,1 blokki.

Pärast ülikoolikarjääri alustas Tape hooajal 2022/23 profina Briti kõrgliigas Caledonia Gladiatorsis. Veerandfinaali jõudnud tiimis viskas ta 27 mängus keskmiselt 10 punkti ja võttis 6,3 lauapalli. Mõlemal hooajal on tema viskeprotsent väljakult olnud üle 60 ja vabaviskeprotsent üle 70.

Lisaks on Tape esindanud Elevandiluuranniku koondist, kellega osales Pariisi olümpiamängude kvalifikatsiooniturniiril (keskmiselt 1 punkti ja 0,5 lauapalli) ning 2023. aasta MM-il (4,2 punkti ja 3,2 lauapalli).

„Tape on olnud radaril juba kahel eelneval suvel. Ta on kahe hooajaga Euroopas stabiilselt arenenud ja nüüd saime lõpuks võimaluse ta Kalevisse tuua,“ rääkis Kalev/Cramo peatreener Heiko Rannula pressiteate vahendusel. “Otsisime puhast keskmängijat, kes oleks füüsiline ja hea lauas ning ka korralik skoorija korvi all. Samas ei tahtnud järgi anda liikuvuses. Patrickul peaks kõik need omadused olemas olema ja arvan, et alati on hea näitaja, kui keskmängijad võitvas meeskonnas suuri minuteid saavad.“

Kalev/Cramol on tänase seisuga paigas peatreener Heiko Rannula, abitreener Indrek Reinbok ning 12 mängijat - tagamängijad Arik Smith, Severi Kaukiainen, Kasper Suurorg, Martin Dorbek, Leemet Böckler ja ääre- ning keskmängijad Hugo Toom, Gregor Kuuba, Tanel Kurbas, Kregor Hermet, Artem Kovalov, Anrijs Miška ja Patrick Tape.

Ühistreeningutega alustatakse augusti esimeses pooles. FIBA Meistrite Liiga kvalifikatsiooniturniir toimub 15.-22. septembril Türgis, Antalyas. Kalev/Cramo alustab turniiri poolfinaalist, mis toimub 20. septembril. Finaal toimub 22.septembril, alagrupiturniirile pääsemiseks on meeskonnal vaja võita mõlemad kohtumised.