Eesti alustas mängu viisikuga Kasper Suurorg, Mikk Jurkatamm, Gregor Kuuba, Artur Konontšuk ja Henri Veesaar. Esimesed minutid olid tasavägised, kerget initsiatiivi hoidis Ukraina, kes juhtis esimese kuue minuti järel 12:9. Esimene veerandaeg kuulus ukrainlastele 21:18. Eesti resultatiivseimad olid selleks hetkeks Suurorg ja Robert Valge nelja punktiga.

Teise veerandi esimeste minutitega kasvatas Ukraina vahe seitsmele punktile (29:22), aga viis minutit enne poolaja lõppu vähendas Siim-Markus Posti läbimurre vahe kolmele (30:27). Eesti jõudis korra ka viigini (30:30), aga nelja järjestikuse kolmese toel võitis esimese poolaja Ukraina tulemusega 42:38. Kuuest kaugviskest mitte ühtegi tabanud Eesti kasuks oli Gregor Kuuba visanud 8 ning Post ja Konontšuk 6 punkti. Ukraina resultatiivseim oli 15 punktiga Oleksandr Kobzistõi.

Ukraina - Eesti mängu fotod:

Kolmandat veerandit alustas paremini Eesti, 4,5 minuti järel mindi 51:48 ette. Näis, et Eesti võikski oma rada minna, aga Suurorg sai reielihase pihta valusa löögi ja pidi mängust lahkuma. Teine mängujuht Post oli küll aktiivne, aga tegi kolm minutit enne perioodi lõppu neljanda vea ja läks pingile. Nii pidi peatreener Heiko Rannula mõnda aega kasutama mängujuhita koosseisu. Enne neljandat veerandit oli seis 63:63 viigis. Eesti poolelt oli ainsana kahekohalise punktiarvuni jõudnud Kuuba (10).

Neljanda veerandi keskel läks hoogu laupäeval väljakul käinud Ukraina koondise ilmselt kõrgeima klassiga pallur Issuf Sanon, kes viskas 13 punkti järjest ja viis Ukraina neli minutit enne lõppu 82:71 ette. Sellest seisust enam välja ei tuldud.

Eesti kasuks viskas Konontšuk 15 ja Kuuba 12 punkti. Ukraina resultatiivseimaks kerkis 17 punktiga Sanon.

Kogu statistika:

Ukraina - Eesti.

Mäng täispikkuses:

Enne mängu: 16. juulil kohtus Eesti Soomes Jaapaniga, aga Pariisi olümpiamängudeks valmistunud jaapanlaste soovil peeti matš suletud uste taga ja tulemust ei avaldatud.

Suurem osa koondise kogenumatest mängijatest Ukraina vastu kaasa ei tee. 12-mehelises koosseisus on huvitavaim nimi Hugo Toom (21), kes on alates novembri lõpus saadud raskest põlvevigastusest kohtumistest eemal olnud. Samuti on suurem osa põhitegijaid puudu Ukrainal.

Eesti meeste korvpallikoondise koosseis mänguks Ukrainaga:

Siim-Markus Post
Kasper Suurorg
Robert Valge
Leemet Böckler
Mikk Jurkatamm
Hugo Toom
Gregor Kuuba
Kregor Hermet
Artur Konontšuk
Karl-Johan Lips
Taavi Jurkatamm
Henri Veesaar

Peatreener: Heiko Rannula
Abitreener: Indrek Reinbok

Ukraina koondise koosseis:

Oleksi Solovjov
Oleksandr Kobzistõi
Vadõm Kozak
Anatoli Šundel
Rostislav Novitskõi
Pavlo Krutous
Volodõmõr Konijev
Oleksandr Antõpov
Vjatšeslav Petrov
Issuf Sanon
Liev Koševatskõi
Maksõm Safonov
Ilja Sõdorov
Stepan Lesõk