29-aastane ja 200 cm pikkune Mironenko viskas Keila eest eelmisel hooajal Eesti-Läti liigas keskmiselt 10,2 punkti ja võttis 4,7 lauapalli, tabades kolmepunktiviskeid 42 protsendiga.

„Jäin Keila Coolbeti meeskonda, et näidata, kes on tõeline Keila esindusmeeskond ning et täita kodumängudel saal tõeliste korvpallifännidega,“ sõnas Mironenko pressiteate vahendusel.

Peatreener Peep Pahvi sõnul on ukrainlane võistkonna jaoks vajalik lüli. „Hea klubi ja meeskonna tunnus on stabiilsus. Andrei liitus meie meeskonnaga juba 2022. aasta sügisel ning on eelmise pooleteise hooajaga mänginud end Keila fännide südametesse. Seepärast on mul väga hea meel, et Andrei jääb veel vähemalt üheks hooajaks Keilasse. Mullu tõusis ta selgelt meeskonna üheks liidriks, kelle kolmepunktiviskeid kardavad ilmselt kõik vastased. Oma kogemuse, autoriteedi ja tõsise töömeheliku suhtumisega on ta eeskujuks kõigile noorematele palluritele,“ lausus ta.

Keila Coolbet on seni teatanud ka Kaido Saksa, Roland Tamkivi, Margus Pahvi, Cristofer Lempu jätkamisest, uued liitujad on Erik Makke, Ralf Küttis, Tautvydas Kupstas ja Taylor Cunningham.