Nimelt teatas Bulls, et loobub Andrew Funki teenetest, kes oli varasemalt klubis two-way contract’i alusel. 24-aastane Funk teenis möödunud hooajal mänguaega ka NBA-s, kuid viie kohtumise ja keskmiselt 2,7 minutiga kätt valgeks ei saanud.

Two-way contract ehk eesti keeles kahesuunaline leping lubab mängida nii NBA-s kui ka jätkata astme võrra madalamal G-liigas Windy City Bullsis. NBA klubidesse mahub põhihooajal 15 lepingulist mängijat, kellele lisaks on kolm kahepoolse kontrahtiga meest.

Eelmise hooaja keskel sõlmis Bullsiga kahesuunalise lepingu ka Drell, kes pääses maailma tugevaimas korvpalliliigas väljakule neljas mängus, kogudes keskmiselt 7,3 minutiga 2,8 punkti, ühe korvisöödu ja ühe lauapalli.

Bullsis on two-way mehi praeguse seisuga kaks: Adama Sanogo ja DJ Steward, mis tähendab, et üks koht oleks justkui Drelli jaoks vaba. Samas loodab eestlane ise teenida nii-öelda „pärislepingu“.

„Enda arust olen täislepingule lähedal, aga seda peab uurima tiimi bossidelt ja otsustajatelt,“ rääkis Drell eelmise nädala alguses Delfile.