Nimelt avastas Küprose olümpiakomitee, et 21-aastane Kulitšenko omab täiskasvanute saidil OnlyFans kontot ja postitab sinna alasti pilte ja videoid, vahendab Küprose väljaanne eReportaz.

Kohalikule alaliidule polnud Kulitšenko tegevus mõistagi meeltmööda ning sportlasel paluti pildid eemaldada ja konto sulgeda, kuid kõrgushüppaja polnud sellega nõus.

Asi päädis sellega, et Kulitšenko väitis advokaatide kaudu, kuidas tegemist oli hoopis kellegi pahatahtliku kättemaksuga ning OnlyFansi postitatud sisu ei kujutanud teda ennast, vaid oli tehisintellekti abil loodud.

Küprose meedia teatel Kulitšenko siiski politseisse avaldust ei teinud ning ka riigi olümpiakomitee pole juhtumit kommenteerinud.

Pariisi mängude avatseremoonial Küprose lipukandjaks valitud Kulitšenko sai saareriigi kodakondsuse 2021. aastal tänu oma oligarhist isale Aleksei Kulitšenkole. Nimelt kehtib Küprosel seadus, mille kohaselt saavad riigi majandusse 2,2 miljonit eurot investeerinud välismaalased taotleda nii endale kui ka oma pereliikmetele kodakondsust.

Kulitšenko krooniti eelmisel aastal Espoos U23 vanuseklassi Euroopa meistriks. Tänavu püstitas ta Eugene’is ka uue Küprose rahvusrekordi, kui ületas kõrguse 1.97.

Pariisi olümpial võ