Naiste võistlust juhib esimese ringi järel soomlanna Heidi Laine, kes läbis 18 rada 55 viskega (9 alla par’i). Talle järgneb kaasmaalanna Eveliina Salonen (-7), Kaidi Allsalu (-5) on kolmas. Esikohakonkurentsis on reedese päeva järel ka Keiti Tätte (-4), kes on neljas.

Valitsev maailmameister Kristin Tattar alustas võistlust nigelalt, sest kaheksanda raja järel oli tema skoor +4. Lõpuks suutis ta 18 rada läbida 64 viskega ehk täpselt par’iga, mis annab talle üheksanda positsiooni. Seega on liidril Lainel Tattari ees enne teist võistluspäeva üheksane edu. Eesti sportlastest edestab Tattarit ka Anneli Tõugjas-Männiste (-1), kes jagab kuuendat kohta.

Meeste võistluse otseülekanne algab 16.45. Vähemalt avapäeval saab otseülekandes kaasa elada ka Eesti meeste tegemistele, kuna jälitajate gruppi kuulub koos Gannon Buhri, Calvin Heimburgi ja Jakub Semeradiga Mauri Villmann ning juhtgrupis alustab kell 17.00 Albert Tamm. Lisaks Tammele kuuluvad juhtgruppi Simon Lizotte, Niklas Anttila ja Ricky Wysocki.

Naiste seas tulevad Euroopa Discgolfi Festivalil lisaks Tattarile, Allsalule, Tättele ja Tõugjas-Männistele starti Kaire Tekku, Kersti Miller, Kristi Unt, Kaisa Leesment, Tiina Ollema-Pajus, Teele Toomsalu, Birgit Vider, Maarja Soasepp ja Marie Kielas. Meeste konkurentsis saavad eestlased kaasa elada Tõnis Soppe, Egert Hütti, Kaspar Kuke, Tauno Tageli, Mathias Villota, Roland Kõuri, Markus Saarepuu, Silver Läti, Taavi Himmisti, Kristo Raiki, Hannes Kurni, Mikk Mõtsi, Rasmus Metsamaa ja Keiro Jõgisalu tegemistele.