Hispaania U23 koondis, kuhu on olümpiareeglite kohaselt lubatud kaasata kolm vanemat pallurit, haaras 29. minutil Marc Pubilli väravast juhtohjad. Poolajapausile mindi aga viigiseisul, sest Usbekistani poolelt realiseeris penalti Eldor Šomurodov.

59. minutil määrati penalti ka hispaanlaste kasuks, kuid Sergio Gomezi löök ebaõnnestus. Kolm minutit hiljem sai Gomez siiski värava kirja, tuues Hispaaniale 2:1 võidu.

C-alagrupi teises kohtumises lähevad kolmapäeval vastamisi Egiptus ja Dominikaani Vabariik.

B-alagrupis tunnistas Argentina Maroko 2:1 paremust. Maroko läks Soufiane Rahimi tabamustest 2:0 juhtima, kuid 68. minutil lõi Giuliano Simeone ühe tagasi ja Cristian Medina 16. lisaminuti tabamus jättis aafriklased pealtnäha võiduta.

Pärast hilist tabamust tormasid aga mõned Maroko fännid väljakule ning loopisid argentiinlaste suunas nii pudeleid, topse kui ka ilutulestikku. Seetõttu otsustasid kohtunikud mängu peatada ja meeskonnad läksid kaheks tunniks riietusruumi.

Maailma spordimeedia arvas, et kohtumine lõppes Argentina võiduga, aga kui mäng kahe tunni pärast jätkus, siis selgus, et „viigivärav“ oli löödud suluseisust. Seega teenis kolm võidupunkti hoopis Maroko.

B-alagrupi teises mängus kohtuvad kolmapäeval Iraak ja Ukraina.