Ogier oleks pidanud sõitma ka Poola rallil, aga sealt jäi ta võistluseelse avarii tõttu eemale. Prantslane on viie etapiga kogunud maksimaalsest 150 punktist koguni 117 ning tema arvel on kaks esi- ja kolm teist kohta.

Üldarvestuses edestavad Ogier’d vaid Thierry Neuville (Hyundai, 145 p), Ott Tänak (Hyundai 137 p) ja Elfyn Evans (Toyota, 132 p).

Latvala ütles portaalile DirtFish, et praeguse seisuga pole Ogier’ võimalused individuaalsesse tiitliheitlusesse sekkuda kustunud, aga tema huvi seisneb eelkõige võistkondliku arvestuse esikoha püüdmises. Enne järgmisel nädalal peetavat Soome rallit on Hyundail 351 ja Toyotal 350 punkti.

„On selgelt näha, et kui paneme välja kõik tipud, on meie punktisummad suuremad. Pole kahtlustki, et kaks maailmameistrit (Ogier ja samuti poolikut hooaega tegev Kalle Rovanperä – toim.) teevad võistkonda tugevamaks. Sel juhul on meil paremad võimalused tiitlite eest võidelda. Ja selles mõttes oleks hea, kui Ogier sõidaks kõikidel allesjäänud rallidel,“ rääkis Latvala.

Ogier’lt päriti teema kohta ka äsja peetud Läti rallil. Tema sõnul nägi esialgne plaan välja, et ta sõidab kindlasti Soomes, aga jätab sügise poole mõne etapi vahele. Ent plaanide muutmise võimalust ta täielikult ei välistanud.

„Ära iial ütle iial. Võib-olla peaksin tegema nii, et nad (Neuville, Tänak, Evans) arvaksid, et võin kõikidel etappidel sõita ja nagu teate, võib see pinge peale panna,“ märkis Ogier.