Praegu 11 punktiga tabelis viimast kohta hoidev United lõpetas aprillis koostöö soomlase Jani Sarajärviga. Vahepealsetel kuudel juhendasid võistkonda abitreenerid. Lähimad konkurendid, Kuressaare ja Pärnu Vaprus on 20 punkti peal.

Klasen on Nõmme Unitediga hästi tuttav, sest ta juhtis meeskonda ka aastatel 2016–2022. Erinevates rollides on Klasen klubis töötanud üle kümne aasta.

„Martin tunneb klubi ja esindusmeeskonda peensusteni, tema käe all tõusis meeskond esiliigasse ning ta on täiskasvanute jalgpalli toonud suure hulga meie noori. Leidsime, et ta on parim variant esindusmeeskonda juhtima,“ selgitas FC Nõmme Unitedi president Mart Poom klubi Facebooki lehe vahendusel.

„Mõistagi kaalusime teisigi variante, seal hulgas uue välismaalasest peatreeneri palkamist, kuid leidsime, et praegu vajame naasmist juurte juurde, peatreenerit, kes tunneb meeskonda ja klubi. Koostöö on praegu kokku lepitud hooaja lõpuni,“ lisas ta.

Esindusmeeskonna personalis rohkem muudatusi ei tule, sest UEFA Pro treenerikvalifikatsiooniga 34-aastase Klaseni kõrval jätkavad abitreenerina tööd Randin Rande ja Juan Martinez.

„Suur tänu klubile usalduse eest, olen peatreeneritööks valmis! Meie ühine eesmärk on muuta meeskonna positsiooni Premium liigas ja võidelda püsimajäämise nimel lõpuni. Ülesanne ei ole lihtne, sest konkurendid ei maga, kuid paneme kõik mängu, oleme enda suhtes nõudlikud ja usume oma võimetesse,“ lausus Klasen.

Nõmme Unitedi järgmine Eesti meistriliiga mäng toimub 26. juulil võõrsil Narva Transiga.