Ungari GP viienda kohaga lõpetanud Verstappen paistis pühapäevase võistlussõidu jooksul silma agressiivsete ja rahulolematute raadiosõnumitega, millest sai pärast Red Bulli esisõitja kokkupõrget Lewis Hamiltoniga villand isegi Verstappeni võistlusinseneril Gianpiero Lambiasel. Verstappen võistlusjärgselt enda käitumises midagi hullu ei näinud ja soovitas kõigil kriitikutel p**** käia.

Verstappeni pahameele põhjuseks uskusid mitmed eksperdid olevat vähest magamatust. Nimelt osales hollandlane võistlusnädalavahetuse jooksul ka iRacingu platvormil peetud virtuaalsel Spa ringraja 24-tunni võidusõidul, mille tõttu jõudis ta laupäeva öösel magama alles pärast kella kolme. Arvestades, et pühapäevane võistlussõit algas Ungaris vaid 12 tundi hiljem, jäi Verstappenil magamiseks ja võidusõiduks ette valmistumiseks võrdlemisi lühike ajaaken. Sellise käitumise mõistsid hukka brittide Sky eetris nii kommentaator David Croft kui ka külalisreporterina eetris olnud 2016. aasta maailmameister Nico Rosberg. „Võrreldes Lando Norrisega, kes läks eile magama kell 23.05 ning ärkas kell 8.05, näitab Max üles äärmist ebaprofessionaalsust, mängides kella kolmeni arvutis. See on ju natuke pettumust valmistav? See näitab lihtsalt, et ta on oma varasema domineerimisega liialt ära harjunud.“ ütles Rosberg võiistluse eel otse-eetris.

Red Bulli meeskonna kõrgemad pead juhtunus aga probleemi ei näe. Meeskonna nõustaja Helmut Marko nentis, et Max oli Imola võistlussõidu eel ärkvel veel kauem kui sel korral. ja võitis hiljem etapi „Maxil ongi võrreldes minu ja teiste inimestega teistsugune ja see mis kell ta magama läks pole tema jaoks midagi ebatavalist. Ta sai oma unevajaduse kätte ning vastupidised väited on rämps.“’

Tiimipealik Christian Horner nõustus Marko väidetega: „Ma arvan, et inimesed teevad järeldusi, kuid Max teab mida ta tegema peab Ta teab kuidas võita sõite ja kuidas tulla maailmameistriks ning me usaldame tema hinnanguid.“

Kuigi Ungari GP läks kolmekordse maailmameistri jaoks igati alla ootuste, suutis ta vähemalt virtuaalsel võidusõidul esikoha välja võidelda ning tõi koos oma meeskonnaga Team Redline koju virtuaalse Spa 24-tunni võidusõidu kaksikvõidu. Võistluse kolmanda koha pälvis BMW ametlik e-spordi meeskond BS+ Competition, mille ridades võistles ka eestlane Rainer Talvar, kes jagas Verstappeniga rada vormeliässa kolmetunnise vahetuse algfaasis.