Pühapäeva õhtul toimunud finaalmängus läksid omavahel vastamisi poolfinaalis Virtus.pro seljatanud G2 ning MOUZi lootused kustutanud Natus Vincere, kes lõpetasid veerandfinaalides ka Robin Kooli ja FaZe Clani teekonna.

Kolmemängulise finaalseeria avamängu alustas tugeva spurdiga G2, kes võitis Ancientil mängitud avapoolaja 8:4, kuid lasi Natus Vincerel tagasi tulla ning mäng läks lisaajale. G2 suutis pärast tagasilööki end lõpuks koguda ja võitis avamängu 16:14.

Kuigi seeria avamäng andis lootust, et finaalseeria tuleb pingeline, suutis Natus Vincere end pärast avamängu kaotust koguda. Nad võitsid järgmised kaks mängu seisuga 13:6 ning viisid 2:1 võiduga koju esimest korda välja jagatud e-spordi maailmameistritiitli Counter-Strike’is ja sellega kaasnenud 400 000 dollarit auhinnaraha.

Finaalmängu parimaks mängijaks kujunes leedukas Justinas Lekavičius ehk jL, kuid turniiri kokkuvõttes pälvis väärtuslikema mängija auhinna Ukraina toetusmängiia Valeri Vahhovskõi. Natus Vincere koosseisu jaoks tegemist selle aasta teise võiduga, märtsis viisid nad koju ka Kopenhaageni Majori turniiri tiitli, mis tähendab, et aasta jooksul on saadud juba teise miljonidollarise auhinnafondiga turniiri peaauhind.

Finaali tipphetked:

Counter-Strike’i hooaeg jätkub järgmisel esmaspäeval, 29. juulil Kopenhaagenis algava BLAST Premier Fall Groups 2024 võistlusega, kus on võistlustules nii Robin Kool kui ka GamerLegioni eest mängiv Andreas Maasing ehk aNdu. GamerLegioni avamäng toimub 29. juulil kell 18, kui vastamisi minnakse maailma täielikku tippu kuuluva Vitalityga, FaZe võistleb 31. juulil kell 13 uhiuue koosseisuga Cloud9-ga.