United alustas oma suvist üleminekuäri silmapaistvalt, sõlmides leping Joshua Zirkzeega ja Leny Yoroga. Paljud teated viitavad sellele, et Simons võib olla järgmine, kirjutab ESPN.

Hollandlane veetis eelmise hooaja laenul Leipzigis. Ta lõi Bundesligas kaheksa väravat ja andis 13 resultatiivset söötu, äratades tähelepanu kogu Euroopas.

Olukord sarnaneb tehinguga, mille United sõlmis eelmisel nädalal Leny Yoroga. Mõlemas situatsioonis on lepingu sõlmimisel olnud allajääja United. Tehingut raskendab Simonsi tugev side PSG ja Leipzigi meeskonnaga, kuid võimalust on. Unitedi boss Erik ten Hag on Simonsi suur fänn ning uus abimänedžer Ruud van Nistelrooy üritab veenda 21-aastast klubiga liituma.

Väidetavalt võib PSG nõuda Hollandi koondislase eest 100 miljonit eurot. See teeks Bayerni ja Leipzigi tehingu keeruliseks. Bayern on varasemalt jäänud 70 miljoni euro piiresse, kuid Unitedi jõukuse tõttu võib Bayern kaotada.

Teatavasti on Simonsi vastu huvi tundnud ka Barcelona. Ta mängis sealses noorteakadeemias ning nüüd on Hispaania klubi uuesti huvitatud. Kahjuks ei suuda aga klubi konkureerida rahaliste nõudmistega, mida potentsiaalne tehing kaasa tooks. Seega jääb Barcelona võistlusest välja.