Kvalifikatsioonis teise koha saanud Piastri kerkis hea stardi toel liidriks ning hoidis konkurendid selja taga kuni 48. ringini. Siis tegi austraallane aga posipeatuse, mis langetas ta tiimikaaslase Lando Norrise selja taha. McLaren tundis, et on Piastrile liiga teinud ja palus Norrisel esikoht tagasi anda. See vallandas aga pea 20 ringi väldanud sõnasõja, kuniks Norris viimaks hoo maha võttis ja Piastri endast mööda lubas.

„Meeskond palus ta mööda lasta ja nii ma ka tegin. See on meie jaoks suurepärane päev ja olen väga õnnelik. Õnnitlen Oscarit, kes täna võitu kindlasti vääris,“ lausus Norris pärast võistlust poliitkorrektselt.

Ning mõistagi polnud ka Piastril meeskonnale etteheiteid. „Väga-väga eriline päev, unistasin sellest juba lapsena. Lõpp läks küll pisut keeruliseks, aga meie auto on kiire ja kõik oli meie kontrolli all. Kui jätta kohtade vahetamine hilja peale, siis muutud üha närvilisemaks. Lõpuks tegi tiim õige otsuse ja kõik läks hästi.“

McLarenite järel sai kolmanda koha Lewis Hamilton, kelle jaoks oli tegemist karjääri 200. poodiumiga. Talle järgnesid Charles Leclerc (Ferrari) ning MM-sarja üldliider Max Verstappen (Red Bull), kes proovis viimastel ringidel Hamiltonist mööduda, kuid kokkupõrke tulemusena langes hoopis viiendaks.

MM-sarja üldarvestuses on liider Verstappen kogunud 265 punkti, Norris kaotab talle 76 ning Leclerc 103 silmaga.

Hooaeg jätkub järgmisel nädalal Spa-Francorchamps’ ringrajal.