De Bruyne praegune kontraht ManCity’ga kestab 2024/25 hooaja lõpuni. Samas rääkis belglane juba kevadel, et talle pakutakse Saudi Araabist sellist raha, millest ta on seni ainult und näinud.

Nüüd teatas TEAMtalk’i ajakirjanik Rudy Galetti, et De Bruyne on jõudnud Al-Ittihadiga lepingu tingimustes kokkuleppele. Galetti andmetel peavad järgnevalt läbirääkimisi Al-Ittihad ja ManCity, et saada kokkuleppele ka üleminekusummas.

33-aastane De Bruyne liitus Manchester City’ga 2015. aastal Wolfsburgist. Seejärel on ta Inglismaa suurklubi ridades mänginud 382 kohtumist ning löönud 102 väravat.

Al-Ittihad kulutas mängijate ostmisele suuri summasid juba eelmisel suvel, kui tiimi toodi Karim Benzema. N’Golo Kante ja Fabinho. Vaatamata sellele jäädi liigas alles viiendaks. Nüüd palgati aga peatreeneriks Laurent Blanc.

„Minu vanuses peab olema kõigele avatud. Me räägime praegu ulmelistest summadest, mida ma võin oma karjääri lõpus teenida. Mõnikord tuleb ka sellele mõelda. Kui ma mängin seal (Saudi Araabias) kaks aastat, siis võin ma teenida meeletult raha. Olen praeguseks mänginud profijalgpalli 15 aastat, kuid selle ajaga ei ole ma nii suurt raha teeninud,“ tunnistas De Bruyne kevadel Belgia väljaande Het Laatste Nieuws vahendusel.

De Bruyne on ManCity ridades võitnud kuus Premier League’i tiitlit, kaks FA Cupi ning 2022/23 hooajal ka Meistrite liiga trofee.

ManCity mängijatest siirdusid eelmisel aastal Saudi Araabiasse Riyad Mahrez ja Aymeric Laporte.