Intsident jättis Tänaku jooksva stopperiga katsele seisma mitmeks minutiks, olles lõhkunud ka auto vasaku esimese nurga. Auto sõidukorda tagasi putitanud ja reklaamkaare autolt eemaldanud, veeres eestlane finišisse ning andis RallyTV-le sapise kommentaari: „See iseloomustab võistluskeskust. Ilmselt nad nautisid head toitu ja head veini, sest tee oli blokeeritud ja auto tulemas? Aitäh, võistluskeskus, et te hoolitseteme meie eest!“ alustas Tänak.

Ta jätkas: „Me oleme terved. Aga kurat võtaks, kaamerast on hästi näha, et tee on blokeeritud ja katse jätkub. Loodetavasti oli vein hea...“

Vahejuhtum ajas vihale nii kümned tuhanded Tänaku fännid kui ka Go3 Sport otse-eetris rallit kommenteerinud Kalev Kruusi, kes ütles: „See ajab ikkagi närvi! Kõiki neid igasuguseid jutte, kas meil on rihmad kinni või mitte - ja nende eest antakse minutilisi trahve -, võetakse ära, eks. Mis ei ole võibolla nii ohtlik. Ja nüüd teevad ise niimoodi!“

Miks ei näidatud Tänakule „punast lippu“, kui reklaamkaar pikali kukkus? Delfi on pöördunud ralli pressiteenistuse poole võistluskeskusest intsidendi kohta kommentaari saamiseks.

Kohtunikud määrasid Tänakule 14. katseks nominaalaja 5.42,8, mis andis talle katsel teise koha Rovanperä järel. Kokkuvõttes säilitas ta neljanda koha, jäädes Sesksist maha 6,8 sekundiga.

Olukord, kus Evans tõmbas reklaamkaare maha: