„Kuues käik“ rallipodcast on jõudnud Riiast läbi lõunal rehvivahetustsooni võõrustanud Tukumsi ja teiste kaunite Läti paikade jõudnud kuurortlinna Liepajasse Tet Rally Latvia hooldusalasse. Saatejuhte on sedapuhku kolm: Gunnar Leheste ja Roland Poomiga on ühinenud ka juba kolmapäevast saadik Liepajas viibinud Eigo Kaljurand, kes täidab nädalal vastutusrikast ülesannet Delfi ralliblogi toimetajana.

Saate põhiteemad:

* Sõitjad nõuavad taas reeglimuudatust, et MM-sarja liider ei peaks „pooleteravendadele“ (sõitjad, kes teevad kaasa vaid pool hooaega, kuid naudivad kruusarallidel parimaid stardikohti) teed puhastama. Aga äkki on reeglil ka mingi muu tagamõte, miks seda muuta ei taheta?

* Kahekordne maailmameister Kalle Rovanperä kihutab teise järjestikuse rallivõidu poole, kohalik staar Martins Sesks hoiab kinni teisest poodiumikohast. Miks see nii on?

* Ott Tänakul on probleeme seadistuse ja piduritega. Arutleme, mida tema intervjuudest ja katselõpu kommentaaridest välja võib lugeda?

* Meeleolud linna pealt, katsetelt ja Lätist üldse. Räägime sellest, mis on toimunud katseteväliselt?

* Vastame ka kuulajate küsimustele, mida ootame jätkuvalt aadressile kuueskaik@delfi.ee.

Järgmine „Kuues käik“ on kavas juba laupäeval, kui läheme otse-eetrisse Eesti ja Läti Delfi ühisest stuudiost kell 14.00.

Head vaatamist ja kuulamist!

1x
00:00

Kuues käik“ saadete kava Läti rallilt:

Laupäev

14.00 Otsesaade Liepaja hoolduspargist

21.00 Otsesaade Liepaja hoolduspargist

Pühapäev

10.45 Otsesaade Vecpilsist

15.00 Otsesaade Vecpilsist