„Mul on hea meel, et Heiko ja Co on suutnud võistkonna tuumiku säilitada. Iga aasta on omamoodi erinev, aga vähemalt uuel hooajal on enamik näod samad,“ sõnas Dorbek pressiteate vahendusel. „Augusti alguses tuleb uutele mängijatele võistkonna kultuur kohe selgeks teha ja proovida siis see aasta FIBA Meistrite Liiga põhiturniirile pääseda. Kui särgi peale on kirjutatud Kalev/Cramo, siis muude liigade eesmärk ei ole vähem kui meistritiitel. Priitu (Lehismets - K.R.) pole ka terve suve näinud. Ootan juba väga, et temale oma uusi nalju rääkida.“ Algav hooaeg saab talle Kale/Cramo särgis olema kolmeteistkümnes.

Kalev/Cramo meeskonnal on 19. juuli seisuga paigas peatreener Heiko Rannula, abitreener Indrek Reinbok ning mängijad Hugo Toom, Gregor Kuuba, Leemet Böckler, Tanel Kurbas, Kregor Hermet, Artem Kovalov, Severi Kaukiainen, Anrijs Miška, Kasper Suurorg ja Martin Dorbek.

Ühistreeningutega alustatakse augusti alguses. FIBA Meistrite Liiga kvalifikatsiooniturniir toimub 15.-22. september, Türgis, Antalyas. FIBA süsteemi tõttu alustab Kalev/Cramo turniiri poolfinaalist, mis toimub 20. septembril. Finaal toimub 22. septembril, alagrupiturniirile peale saamiseks on meeskonnal vaja võita mõlemad kohtumised.

Kalev/Cramo vastaseks oma kvalifikatsioonigrupi poolfinaalis on kas Gruusia klubi Kutaisi 2010 või slovakkide Levice Patrioti. Sama miniturniiri teises poolfinaalis on koha taganud Tšehhi klubi Nymburk. Teise poolfinalisti selgitavad Kosovo tiim Trepca ja Küprose klubi Keravnos.