Nagu alati, on saatesse palavalt oodatud kuulajate küsimused (kuueskaik@delfi.ee), millele vastame läbi nädalavahetuse peetavates saadetes ning ka erilülitustes Delfi Spordi Facebookis.

Esimeses saates rääkisime juba palju kõmu tekitanud testikatsete lõikamisvastastest postidest, mille tõttu ristis Ott Tänak naljatamisi ralli juba „tokiralliks“ ning millega sai eriti lähedalt tuttavaks esimesena startinud MM-sarja üldliider Thierry Neuville.

Arutame, kas Martins Sesks võiks Lätis olla poodiumikonkurentsis, nagu ennustas endine Soome rallisõitja Jari Ketomaa. Küsime, kui raske hakkab Neuville’il olema reedel ja laupäeval esimesena startides tee puhastamine ning vastupidi, kas Läti ralli katsed, kus kordusläbimisi on tavapäratult vähe, on üles ehitatud just oma poissi Sesksi silmas pidades.

Saatest hüppab juhuslikult läbi ka Läti rallil nullautot sõitev Gabriel Müürsepp, keda Eesti rallisõber tunneb pikaaegse rallikorraldajana. Küsime ka temalt, mis värk nende lõikamisvastaste seadeldistega ikkagi on.

1x
00:00

„Kuues käik“ saadete kava Läti rallilt:

Reede

Päeva kokkuvõtted Liepaja hoolduspargist

Laupäev

14.00 Otsesaade Liepaja hoolduspargist

21.00 Otsesaade Liepaja hoolduspargist

Pühapäev

10.45 Otsesaade Vecpilsist

15.00 Otsesaade Vecpilsist