Haasi sõitjate koosseis saab uueks hooajaks seega täiesti uue näo. Varasemalt oli teada, et sakslane Nico Hülkenberg liitub Kick Sauberiga. Nüüdseks on selge, et ka Magnussen sõitjana meeskonnas ei jätka.

31-aastasel taanlasel on F1-s käsil kümnes hooaeg. Nendest seitse on ta sõitnud just USA tiimis Haas. Magnussen lahkus vormel 1-st 2020. aastal, kuid sai kaks aastat hiljem uue võimaluse. Tänavu hoiab ta viie punktiga tabelis 16. kohta.

Haasi pealik Ayao Komatsu tänas Magnusseni senise koostöö eest ja lisas, et taanlasega loodetakse edaspidi mõnel teisel viisil tööd jätkata. „Loodetavasti saame lähitulevikus asjad paika, aga tema suured kogemused ja teadmised meie tööst on vaieldamatult suure väärtusega,“ sedastas jaapanlane.

F1 koduleht vahendab, et sellisel juhul jääb tõenäoliselt tänavune hooaeg talle sõitjana kuninglikus vormelisarjas viimaseks. Küll aga võib teda võistlemas näha mõnes muus sarjas.

Magnussen on pika F1 karjääri jooksul jõudnud korra poodiumile, kusjuures seda debüüdil. 2014. aasta Austraalia GP-l üllatas ta teise kohaga.

Haasis debüteerib tuleval hooajal F2 sõitja Oliver Bearman. Britt tegi oma F1 debüüdi tänavusel Saudi Araabia GP-l, kus asendas pimesooleoperatsioonile läinud Carlos Sainzi. Bearman säras debüüdil seitsmenda kohaga. Vormelimeedias ennustatakse, et tema kõrval hakkab sõitma prantslane Esteban Ocon, kes lahkub tänavuse hooaja järel Alpine’i ridadest.