Kui valitsev Eesti meister Tallinna FC Flora tunnistas esimese eelringis Sloveenia klubi Celje 7:1 paremust ning jätkab euroteekonda Konverentsiliigas, siis teise eelringi tagasid teisipäeval koha näiteks Andorra ja Malta klubid.

Valitsev Andorra meister Santa Coloma suutis vaatamata avamängus saadud 0:1 kaotuse Kosovo klubi Ballkani vastu kahe mängu kokkuvõttes peale jääda. Teisipäeval oldi lisaaja järel Kosovo klubist 2:1 parem ning penaltiseerias pandi kohtumisele võidukas punkt.

Teise eelringi tagas koha ka Malta meister Hamrun, kes alistas samuti penaltiseeria järel Gibraltari klubi Lincoln Red Impsi.

Lisaks eelpool mainutud klubidele tagasid teisipäeval koha teises eelringis Rumeenia meister FCSB, Leedu meister Panevezys, Valgevene klubi Minski Dünamo, iirlaste Shamrock Rovers ja Walesi meister TNS.

Kolmapäeval on Meistrite liigas võistlustules ka Läti meister RFS ja Fääri saarte klubi Klaksvik, kelle mõlema seis on kordusmängu eel väga soodne. RFS alistas avamängus Põhja-Iirimaa meistri Larne 3:0 ja Klaksvik oli parem Luksemburgi klubist Differdange´ist 2:0.