Haasi suhe Ferrariga sai alguse 2016. aasta debüüdist ning alates sellest ajast on mõlemad osapooled koos võitnud 178 sõitu, teatab ametlik vormel-1 lehekülg.

2026. aastal võtekase kasutusele uued turbohübriidmootorid. Seega tahavad kõik meeskonnad tagada endale parima mootori, et olla uueks ajastuks valmis.

„Mul on hea meel pikendada koostööd Ferrariga 2028. aastani. Organisatsioonina oleme võistelnud ainult nende mootoritega ning pideva arengu võtmesõna on stabiilsus,“ ütles Haasi tiimi meeskonnajuht Ayao Komatsu.

Ta lisas, et suhe Ferrariga on alati eriline olnud: „Nad olid olulised programmi loomisel ja algusaegadel. Viimase üheksa hooaja jooksul on nad olnud meie väärtuslik tehniline partner. Mul on hea meel, et meil on ees veel koos hooaegu. Tänan Fred Vasseuri (Ferrari meeskonna boss) ja paljusid teisi Ferraris, et nad jätkavad meie projekti uskumist.“

„See teadaanne on veel üks näide MoneyGram Haas F1 tiimi pikaajalisest ambitsioonist – meie investeering ja kasv spordis jätkuvad,“ teatab Komatsu.

Haas tegi 2018. aastal F1 tiimide edetabelis isikliku rekordi kui kerkis viiendaks. Praegu hoiab tiim tabelis seitsmendat kohta.