2025. aastaks planeeritud mängud, mida esitletakse Pariisi olümpiamängude eel, saavad esialgse plaani kohaselt toimuma Saudi-Araabias, kellega sõlmiti 12-aastane leping. Samas pole teada, kui sagedalt e-spordi olümpia toimuks.

Rahvusvahelise Olümpiakommitee presidendi Thomas Bachi sõnul on ROKil meeletult vedanud, et neil on võimalus e-spordi mängude puhul teha koostööd Saudi-Araabia Olümpiakommiteega, kuna neil on unikaalne ekspertiis e-spordis nii oma kogemuse kui ka partnerite tõttu. Bachi sõnul kinnitab koostöö saudidega seda, et olümpiaväärtused on hoitud ning mängude programm pooldab soolist võrdõiguslikkust ja noore publikumi kaasatust.

Kuna mängude toimumine ootab veel kinnitust Pariisi olümpia eelõhtul toimuval üldassambleelt, ei ole täpsemad detailid e-spordi olümpiamängude kohta veel teada ning mängude nimistuid ja täpsemat toimumiskohta hakatakse otsima pärast võistluste toimumise kinnitamist. On teada, et e-spordi olümpia toimumiseks loodaks ROK-siseselt uus struktuur, mis vastutaks eraldiseisvalt ürituse korralduse ja finantseerimise eest.

Olümpiamängud oleks järgmine samm Saudi-Araabia ülemvõimu kehtestamiseks e-spordi maastikul. Hetkel on kuningriigis toimumas virtuaalspordi klubide maailmakarikavõistlused ning aasta lõpus riikidevahelised maailmameistrivõistlused, mis on toonud e-spordi maailma palju pahameelt erinevatelt kogukondadelt, kes seisavad naiste ja LGBT kogukonna eest. Sellest hoolimata on aga naftariik enda positsiooni virtuaalspordi maastikul läbi spordipesu tugevdanud.