Madridi inimeste huvi Mbappe’ tuleku üle on olnud meeletu. Juba eelmisel nädalal selgus, et prantslase ametlikule esitlusele on kõik piletid välja müüdud. Santiago Bernabeule mahub teatavasti 85 000 inimest.

„Tere päevast kõigile!“ tervitas Mbappe kohale tulnud rahvamassi hispaania keeles. „Imeline tunne on siin olla, lihtsalt imeline. Olen lugematu arv öid unistanud Madridi Reali särgis mängimisest ning olen täna üks õnnelik mees. Suur tänu president Florentino Perezile, kes alati minusse uskunud on.“

Prantslase võtsid laval vastu nii klubi president Perez kui ka klubi endine legendaarne mängija ja treener Zinedine Zidane. Viimati tõi ühe mängija esitlus Santiago Bernabeule täismaja 2009. aastal, kui klubiga liitus Cristiano Ronaldo.

Viimased seitse hooaega Pariisi Saint-Germaini esindanud Mbappe liitus Realiga vabaagendina. Prantslane sõlmis uue koduklubiga lepingu 2029. aastani. Mbappe hakkab Madridis mängima särginumbri all 9. Viimased kümmekond aastat kuulus see Karim Benzemale, enne seda Cristiano Ronaldole.