Raskekaalaste pingereas kaheksanda väljakutsuja positsioonil paiknev Jürjendal läheb Zagrebis vastamisi väljakutsujate pingereas neljandal kohal olev nigeerlase Tariq Osaroga.

28-aastane Osaro on profina teeninud 25 võitu, millest 13 on tulnud nokaudiga. Lisaks on ta kirja saanud ka ühe viigi ning neli kaotust. 35-aastase Jürjendali kontol on 20 võitu (16 nokaudiga) ning üheksa kaotust.

Parameetritelt on mehed üsna sarnased, kuid kerge numbriline eelis on Osarol. Glory statistikud on Jürjendali pikkuseks märkinud 193 cm ning kaaluks 113,9 kg. Osaro paneb vastu 198 cm ning 124,7 kg.

Kevadisel GP etapil langes Jürjendal konkurentsist veerandfinaalis, kui ta kaotas Levi Rigtersile. Veerandfinaalis pidi toona kaotuse vastu võtma ka Osaro, kes jäi alla aserile Bahram Rajabzadeh’ile.

Zagrebis toimuva võitlusõhtu peamatšis lähevad vastamisi kohalik äss Antonio Plazibat ja hollandlane Levi Rigters. Plazibat on väljakutsujate pingereas kolmas, Rigters aga esimene. Maailmameistriks on märtsis Glory GP etapi võitnud hollandlane Rico Verhoeven.