„Minu lahkumine oli ikkagi klubi soov ja muud ametikohad samuti jutuks ei tulnud. Pigem anti lihtsalt teada, et minu teeneid enam ei soovita. Sellega jutuajamine ka lõppes,“ selgitas Post Delfile.

Posti vallandamise tingis eelkõige tõik, et endine peatreener Norbert Hurt otsustas pärast eurosarjas Celjelt (Sloveenia) saadud 0:5 kaotust ameti maha panna. Kusjuures Hurda lahkumine tuli abitreenerile pigem ootamatult. „Eks see üllatav oli, eriti just sellisel euromängude perioodil. Mingid ohumärgid olid muidugi õhus, sest meil ei läinud ju nii hästi kui lootsime.“

Florast lahkumine Postile siiski mõru maiku ei jätnud ning klubile tal etteheiteid pole. „Flora klubi suhtes ma kindlasti vimma ei pea ja nemad minu suhtes samuti mitte. Kaks ja pool aastat olid meil ju ühiselt väga edukad, aga jalgpallis võivadki asjad väga kiiresti muutuda ja sellega peab lihtsalt arvestama. Ma ei välista, et kunagi tulevikus Florasse naasen.“

Ning uue töökoha leidmisega Post hetkel ei kiirusta.

„Eks siit-sealt on huvi tuntud küll, aga kindlaks jutuks pole veel läinud. Päris töötu ma ju muidugi pole, sest U21 koondist juhendan ikka edasi. Uute väljakutsetega ei plaani hetkel kiirustada, võtan aega puhkamiseks ja vaatame, mis elu toob,“ sedastas ta.

Flora esindusmeeskonda hakkab edaspidi juhendama senine U21 võistkonna peatreener Taavi Viik, abitreeneriteks nimetati Taavi Trasberg ja Karl-Sander Eensoo ning väravavahtide treenerina jätkab Aiko Orgla.

Viik saab esindusmeeskonna peatreenerina tuleristsed juba tuleval teisipäeval, kui Meistrite liiga esimese eelringi korduskohtumise raames sõidetakse külla Celjele.