Williams tegutses ESPY galal õhtujuhina, kuid ühtäkki teatas tenniselegend, et hakkab laulma. „See laul on mõeldud inimesele, kes mängis mu elus väga tähtsat rolli: Maria Šarapovale!“ ei suutnud Williams kunagise suure rivaali nime lausudes naeru tagasi hoida.

Laul oli inspireeritud Jamie Foxxi 2003. aasta ESPY gala etteastest: „Kas võiksin olla su tennisepall?“ Kusjuures toona laulis Foxx justnimelt Williamsist.

Mis puudutab Williamsi laulu lüürikat, siis soovis ta oma tennisepalliks hoopis Šarapovat: „Ta võiks olla mu tennisepall. Ta on venelane, blond ja väga pikk. Inimesed arvavad, et meil oli edev ja ebaviisakas tüli. Kui see välja jätta, siis olgu öeldud, et võitsin teda 20 korda. Küll aga andis ta endast alati parima. Olime nagu kutid filmis „Challengers“, ainult et palju seksikamad,“ lõõritas legendaarne tennisist.

Video:

Serena Williamsi ja Maria Šarapova suur rivaalitsemine sai alguse 2004. aasta Wimbledoni finaalis, kus noor Šarapova ootamatult Williamsi alistas. Järgmisest 21-st omavahelisest kohtumisest võitis venelanna aga kõigest ühe. Williamsi arvele jäi lõpuks 23 slämmiturniiride tiitlit, Šarapova piirdus viie triumfiga.