Nimelt leidis kohus, et Evra oli oma endise elukaaslase ja lapse kaheks aastaks unarusse jätnud ja võlgneb neile seetõttu miljoni euro jagu alimente.

Kui Evra järgmise kahe aasta jooksul elatisvõlgu puudutavast kokkuleppest kinni peab, siis reaalset vanglakaristust ta kandma ei pea. Lisaks tuleb Evral tasuda 4000 eurot moraalse kahju tekitamise eest ning ka kohtukulud jäävad tema kanda.

Legendaarsele jalgpallurile endale valmistas aga kohtuotsus ja sellega kaasnenud meediakära palju nalja.

„Nad lihtsalt pidid mu vangi panema, sest purustasin internetti,“ lausus Evra, keda võis Instagrami postitatud videos näha käeraudadega korvpallipuuris tantsimas.

Evra veetis oma karjääri parimad aastad Manchester Unitedis, mille põhitegijana tuli ta viiel korral Premier League’i võitjaks ning triumfeeris 2008. aastal nii Meistrite liigas kui ka klubide MM-il.

2014. aastal siirdus ta Torino Juventusesse ning tuli nende ridades kahel korral ka Itaalia meistriks. 2017. aastal mängis ta lühikest aega Marseille’is, kuid läks ühe Euroopa liiga mängu eel pealtvaatajaga kaklema ning pidi klubist lahkuma. Viimati mängis ta tippjalgpalli 2018. aastal West Ham Unitedis.

Prantsusmaa koondist esindas ta kokku 81 korda.