WRC sarja viimane etapp peeti juuni lõpus Poolas. Tänaku ja Martin Järveoja heitlus kõrgete kohtade nimel lõppes reedesel esimesel kiiruskatsel, kui kokku põrgati teele jooksnud hirvega. Pühapäeval õnnestus neil aga teenida 11 väärtuslikku lisapunkti.

Eelmisel nädalavahetusel võistles Eesti duo Rally Estonial, kus tuli paraku laupäeva hommikul toimunud karmi väljasõidu tõttu katkestada. Mehed pääsesid õnnetusest tervena ja on järgmisel nädalal stardis Läti etapil.

Nüüd ootab ees järjekordne kiire kruusaralli. „Mulle meeldivad seda tüüpi teed. Kuigi olen seal varem võistelnud, juhtus see viimati üle kümne aasta tagasi,“ sõnas Tänak Hyundai pressiteates ees ootava Läti ralli kohta. „Teed on väga sarnased Poola omadega. Seal oli meil väga edukas pühapäev. Pinnase poolest saab Läti teid võrrelda ka Eesti omadega.“

„Poolas ei suutnud me reedese katkestamise järel oma täit potentsiaali näidata. Loodetavasti tuleb Lätis sujuvam ralli. Keeruline on öelda, mida nädalavahetusest oodata, aga püüame sealt maksimumi võtta,“ sedastas ta.

MM-sarja juhib Neuville, kel on koos 136 punkti. Tänak on 115 silmaga kolmas. Kahe tiimikaaslase vahele mahub Toyota sõitja Elfyn Evans (121 p).