Kohalikule korvpallisõbrale Kaukiaineni nimi enam pikemat tutvustust ilmselt ei vaja, möödunud hooajal detsembri alguses klubi liitunud mängujuht mängis end hooaja lõpuks nii klubi kui ka fännide südametesse.

„Mul on väga hea meel olla Kalev/Cramo mängija ka algaval hooajal, tunne on, nagu naaseksin koju. Kogu organisatsioon oli eelmisel hooajal väga professionaalne, toetav ja kõrge võitja-mentaliteediga. Tunnen, et Heiko käe all mängides arenesin mängijana ning hea meel on ka näha, et mitmed eelmise hooaja mehed, kellega koos mängimist nautisin väga, on jätkamas.

Juba varsti alustame ühiselt hooaja esimeste treeningutega, et valmistuda Basketball Champions League kvalifikatsiooniturniiriks, septembri keskpaigaks heas vormis olemine on hetkel esimene eesmärk. Ootan väga esimesi kodumänge ja kõikide fännidega taaskohtumist,“ kommenteerib Kaukiainen klubiga liitumist.

Peatreener Heiko Rannula sõnul on Severi kindel valik nii platsil kui riietusruumis: „Tal võttis eelmine hooaeg sisseelamine natuke aega, aga viimased paar kuud oli ta meile väga vajalik mängija. Suurte mängude mees ja kindla närviga mängu lõppudes. Teeme tööd ta kaitsemängu ja mängujuhtimisega ning ma usun, et Severi saab veel stabiilsemaks.“

Kalev/Cramo meeskonnal on 11. juuli seisuga paigas peatreener Heiko Rannula ning mängijad Hugo Toom, Gregor Kuuba, Leemet Böckler, Tanel Kurbas, Kregor Hermet, Artem Kovalov ja Severi Kaukiainen. Ühistreeningutega alustatakse augusti alguses. Korvpalli Meistrite Liiga kvalifikatsiooniturniir toimub 15.-22. september, asukoht on veel selgumisel.