„191 cm pikkune ameeriklane on sündinud Missouri osariigis. NCAA liigas on ta mänginud UMKC Kangaroos, kui ka Florida Gators eest,“ seisis Rapla korvpallimeeskonna pressiteates.

Rapla uuel täiendusel on olemas ka selge Euroopa kogemus. Brandon McKissic on varasemalt on mänginud Küprosel APOP Paphos ja Milon Aons meeskondades. Viimati pallis ta Kreekas Ermis Schimatari eest, kus hooaja keskmised näitajad olid 10 punkti, 2,5 lauapalli, 2,3 resultatiivset söötu ja üks 1 vaheltlõige.

„Brandon on ennast läbi ülikooli ja esimeste profiaastate näidanud võimeka kaitsemängijana, kes suudab katta erinevate profiilidega mängijaid,“ sõnas Rapla peatreener Brett Nõmm. „Rünnakul lisab ta meie võistkonnale teravust, suutes lõpetada rünnakuid ise ning tekitada olukordi ka teistele. Oleks tahtnud küll kõigepealt kõik eestlased paika saada, aga Brandoni profiil sobis meie võistkonda hästi. Seega otsustasime temaga juba käed lüüa.“

Rapla võistkond on seni teatanud, et võistkonnas jätkab Markus Ruubel. Uue liitujana on teada antud Tartu Ülikool Maks & Mooritsast üle tulnud Hendrik Eelmäest. Eelmisel hooajal võistkonda vedanud Martin Paasoja liitus aga omakorda Tartu esindustiimiga.