Tragikoomiline intsident leidis aset pärast kohtumise lõppu, mil hispaanlased oma fännisektori ees võitu tähistasid. Üks pealtvaatajatest tormas aga väljakule, et jalgpalliässadega pilti teha ning olukord kulmineerus paraku sellega, et teda takistada püüdnud turvamees libastus ning kukkus Morata jalgadesse. Hispaanlaste kapten hoidis seejärel valulikult põlvest kinni ning lonkas hiljem väljakult minema.

Video:

Õnnetuse kohta uuriti ka Hispaania koondise peatreenerilt Luis de la Fuentelt, kes avaldas mõistagi lootust, et Morata saab pühapäevases finaalis osaleda.

„Me saame Alvaro seisundi kohta täpsema info homme,“ rääkis de la Fuente öisel pressikonverentsil. „Tal on küll valus, aga me usume, et see pole midagi tõsist.“

Halvema stsenaariumi korral on aga õhus ka võimalus, et Hispaania ründetuus pidas teisipäeval koondise särgis viimase kohtumise. Nimelt rääkis Morata pärast veerandfinaali, et fännide pahameele tõttu kaalub ta tõsiselt klubikarjäärile keskendumist.

„Üritan seda EM-i nautida, kuna need võivad olla minu viimased mängud rahvuskoondises. Võib olla hakatakse ühel päeval minust isegi puudust tundma,“ lausus Morata toona.

EM-i teine finalist selgub juba täna, kui Dortmundis lähevad vastamisi Inglismaa ja Holland.