Meeste üksikmängus edenes nelja parema sekka tiitlikaitsja Carlos Alcaraz (ATP 3.), kes alistas veerandfinaalis ameeriklase Tommy Pauli (ATP 13.) 5:7, 6:4, 6:2, 6:2.

Veidi üle kolme tunni kestnud kohtumises servis Alcarac seitse ässa ja tegi kaks topeltviga, Paul sai kirja kaks ässa ja kaks topeltviga. Hispaanlane võitis oma esimeselt servilt 66% ja teiselt servilt 63% punktidest, Pauli vastavad näitajad olid 57% ja 50%. Alcaraz realiseeris 27-st murdevõimalusest kaheksa ning Paul 10-st murdepallist neli.

Poolfinaalis läheb Alcaraz vastamisi venelase Daniil Medvedeviga (ATP 5.), kes lülitas konkurentsist maailma esireketi Jannik Sinneri.

Naiste üksikmängus edenes teisipäeva õhtul poolfinaali itaallanna Jasmine Paolini (WTA 7.), kui kõigest 57 minutit kestnud kohtumises tunnistas tema paremust ameeriklanna Emilia Navarro (WTA 17.). Paolini vastane poolfinaalis on horvaatlanna Donna Vekic (WTA 37.).

Lajal sai Kanadas valusa kaotuse

Kanadas toimuval Challenger turniiril oli võistlustules ka Mark Lajal (ATP 269.), kes murdis Winnipegis põhitabelisse läbi kvalifikatsiooni, alistades otsustavas mängus jaapanlase Hiroki Moriya (ATP 413.) 6:3, 6:1.

Avaringis sai aga Eesti esireketi turniir paraku läbi, kui tasavägises mängus teenis austraallane Philip Sekulic (ATP 241.) 7:5, 4:6, 6:3 võidu.