Põnevuse mõttes kujunes päeva naelaks meeste üksikmängus matš Carl Bret Parko (8), kes peamiste soosikute hulka ei kuulu, ja Samuel Mandelkorni vahel. Mandelkorn juhtis otsustavas setis 5:4, misjärel läks ette Parko 6:5, jättis kasutamata matšpalli, aga suutis tie-break’i eelkõige tänu osavatele tilkpallidele enda kasuks kallutada 7:4. Lõpptulemus 2:6, 6:4, 7:6, vahendab tenniseliit.

Viiendana asetatud Robin Parts kaotas küll esimese seti Kristo Kullile, kuid võitis kogu mängu tulemusega 5:7, 6:1, 6:4. Esineliku mängijatest mängisid täna Siim Troost (3) ja Johannes Seeman (4), kelles esimene alistas Rasmus Stalmeistri 6:2, 6:2 ja teine Patrik Rainer Kaljula 6:1, 6:3.

Mitu naist alistasid vastase kuivalt

Naiste üksikmängus oli ettearvatult oli tasavägiseim asetamata mängija Laura Rahneli heitlus Gerda Reinaruga (8). Rahnel jäi peale tulemusega 6:2, 7:6 eelkõige tänu paremale tõrjele ja tagajoonemängule. Teine asetamata mängija Helena Narmont võitis Adelija Danhelit 6:0, 6:0 ja kohtub 2. ringis Rahneliga. Ilmselt on sellest kohtumisest oodata homse võistluspäeva kõige tasavägisemat mängu, kuigi intrigeeriv on ka Elisabeth Iila (3) ja Valeria Gorlatši vastasseis.

Tiitlikaitsjal Maileen Nuudil läks vastamisi Marie Johanna Lapimaaga ja võitis 6:2, 6:2. Lisaks Narmontile võitsid nulliga ka Elisabeth Iila ja Grete Gull (5). Anet Angelika Koskeli (6) võitis Kätriin Reinvaldi 7:5, 0:1. Viimane loobus teise seti algul vigastuse tõttu.

Poolfinalistid selgusid täna segapaarismängus. Esimesena asetatud Robert Raag - Anna Maria Tottrup kaotasid Kert Kilumetsale ja Grete Gullile 3:6, 3:6. Üllatusena ei tulnud Sten Hiiesalu - Laura Rahneli 6:3, 6:0 paremus Villem Aadamsoo/Elisabeth Iila (4) üle. Asetatutest pääsesid poolfinaali Aleksandr Kvitš/Gorlatš (2) ja Denis Maijorov/Andrea Roots (3).