Viljandisse tulid kohale mitmed rahvusvahelised paarid – esindatud olid mängijad nii Eestist, Soomest, Lätist, Leedust kui ka Hispaaniast.

Esimesel päeval olid mängud emotsiooniderohked ja tasavägised, eriti tekitas põnevust mäng äsja Soome meistriks tulnud ja esimese Coolbet Padel Cupi võitnud Axel Warise ja Juuso Tapanaineni ning rootslaste Isak Bäckman ja Oliver Månssoni vahel, kus peale jäid seekord soomlased.

Teisel päeval asusid kolmanda koha eest võitlema Eesti esinumber Erko Nigula ja Eestis padelitreenerina tegutsev hispaanlane Arnau Vidal, kelle vastaseks olid hispaanlane David Lozano ja soomlane Joa Takala. Kolmanda koha noppisid Nigula ja Vidal. Esikohta läksid püüdma Leedu esindajad Skirmantas Macinskas ja Simonas Žukauskas ning soomlased Axel Waris ja Juuso Tapanainen. Finaalis mängisid Macinskas ja Žukauskas tunduvalt agressiivsemalt, soomlased see-eest pakkusid lihvitud mängu. Põneva mängu tulemusena viisid võidu koju leedukad.

Coolbet Padel Cup iga osavõistluse võitjapaar viib koju rahalise preemia suuruses 1000 eurot, teine koht pälvib 600 ja kolmas koht 300 eurot. Finaalturniiri Coolbet Padel Cup Mastersi võitjale on välja pandud auhinnaraha 2000 eurot. Mastersi teine ja kolmas koht saavad vastavalt 1200 ja 600 eurot.

Coolbet Padel Cup turniiril lähevad mängijad 2024. aasta jooksul vastamisi kolmel osavõistlusel ning võistlussarja Coolbet Padel Cup Masters finaalis, mis toimub detsembris.