„Kuues käik“ podcast läks otse-eetrisse Tehvandi staadionilt Delfi Rally Estonia hoolduspargist laupäeva õhtul. Saatejuhtide Gunnar Leheste ja Roland Poomi külaliseks oli Eesti Autospordi Liidu president Toivo Asmer.

Nagu Asmeriga alati, jätkus juttu kauemaks ning käidud sai ka päris sügaval ajalooradadel, meenutades nii Rolandi nooruspõlve kui ka Toivo vormelisõiduaegu.

Muu hulgas arutlesime, kumma närv võiks rallivõidu mõttes potentsiaalselt paremini vastu pidada - kas Robert Virvese või talle enne viimast päeva vaid 1 sekundiga kaotava Georg Linnamäe oma? Miks pole kõrgesse mängu sekkunud nimekad välissõitjad eesotsas Hayden Paddoni ja Mads Östbergiga? Miks on pettumuse valmistanud äsja Poolas Rally1 autoga vinge debüüdi teinud lõunanaaber Martins Sesks?

Pühapäeval on esimene „Kuues käik“ videopildiga otse-eetris kell 11.30, mil külla tuleb Rally Estonia pressiesindaja ja podcasti „Powerstage“ saatejuht Rauno Paltser. Ralli võtame kokku pühapäeva õhtul kell 16.30.

1x
00:00

Kõik Delfi Tasku saated on leitavad ka Spotify’st. Kõige mugavamalt saad uued episoodid kätte Delfi Tasku äpist, mis on alla laetav Google Play’st ja App Store’ist. Delfi Tasku veebikeskonna leiad siit!