12. kohalt alustanud eestlasele sõitis tihedas vihmasajus peetud etapil kaheksandal ringil tagant otsa Josep Marti (Campos Racing) ning mõlema võidusõitja võistlus oli sellega lõppenud. Peaaegu samal ajal juhtunud teise intsidendi tõttu jäi raja äärde ka MM-sarja teine mees Isack Hadjar, kes esindab samuti Campos Racingut.

Väga keerulistes oludes sõidetud sprindi, kus käis korduvalt rajal ka turvaauto, võitis Prema Racingu 17-aastane vormelipiloot Andrea Kimi Antonelli. Teisena lõpetas Zane Maloney (Rodin Motorsport) ja kolmandana Gabriel Bortoleto (Invicta Racing). Viimane suutis oma tiimikaaslasest Kush Mainist mööduda viimases kurvis.

„Sain oma esimese võidu, olen tulemusega väga rahul. See oli raske võistlus rasketes oludes, kuid saime päris hästi hakkama ja mul on väga hea meel, et tõin koju hooaja esimese võidu,“ sõnas Antonelli finišis.

Vaatamata katkestamisele jäi Aron 117 punktiga liidriks. Hadjar kaotab talle endiselt 11 silmaga, kolmas on Bortoleto, kes jääb eestlasest maha 26 punktiga.