Tänakul läks ühel kiirel hüppel auto käest ning see käis üle katuse. Tänak ja Järveoja jäid võrdlemisi terveks, aga sel nädalavahetusel nad enam ei sõida.

Hyundai i20 N Rally1 autoga Eesti rallile tulnud Tänak - Järveoja tegid kaasa Eesti meistrivõistluste arvestuses. Eilsel Tartu lähistel sõidetud publikukatsel näitas Tänak kiireimat aega.

Sündmuspaigal käinud Urmo Aava kommenteeris ralliraadiole (Duo Raadiole): „Väga ei taha kommenteerida, eks nad räägivad ise. Kostis arvamust, et auto tegi mingeid imelikke käike. Ilmselt mingi üllatus diferentsiaaliga. Legend ja sõidujoon olid muidu õiged.“

Auto väljanägemist arvestades on Tänak ja Järveoja ise enam-vähem terved. „Martinil oli näpp natuke katki ja Otil midagi kergelt hüppeliigesega. Arstid vaatavad nad üle.“

Pärastlõunal kinnitas Tänak sotsiaalmeedia vahendusel, et tema ja Järveojaga on kõik hästi. „Avarii iseloomu tõttu viidi meid Tartusse meditsiinilisse kontrolli. Nii mina kui ka Martin tunneme ennast hästi ja meiega on kõik okei. Kahjuks ei saa me auto parandamiseks vajamineva töö hulga tõttu Rally Estoniat jätkata,“ seisis tema Instagrami kontol.

Ott Tänaku auto treileri peal.
Auto päästmise aktsioon.

Nägid rallikatsel midagi, mida tahaksid ka teistega jagada? Saada pilt ja kirjeldus vihje@delfi.ee!