Esimene voor koosneb kahest etapist, kus mängitakse miniturniiridena poolfinaal ja finaal. Poolfinaalis on Flora naiskond vastamisi Eesti naiste koondise ründaja Vlada Kubassova koduklubi Ferencvarosi TC-ga, võidu korral ootab Florat FC Vorskla Poltava (Ukraina) – RFS Women (Läti) paari võitja.

Kaotuse korral tuleb vastamisi minna sama paari kaotajaga. Meistrite liiga teise eelringi pääseb iga finaali võitja.

„Võib-öelda, et erakordse juhuse tulemusel sattusime samasse alagruppi naiskondadega, kellega oleme juba tuttavad – varem pole sellist asja juhtunud. Vorskla ja RFS-iga oleme varem mänginud. Ferencvárosega pole me küll varem väljakul kokku saanud, aga tunneme neid hästi Vlada ja Inna kaudu. Hakkame vaikselt vaatama, kuidas Ferencváros toimetab. Kui me ei seaks endale sihiks alagrupist edasipääsu, siis poleks mõtet asjadega tegeleda. Keskendume kõigepealt esimesel vastasele ja eks siis näis, mis edasi saab,“ kommenteeris FC Flora naiskonna peatreener Aleksandra Ševoldajeva.

Sel hooajal osaleb UEFA naiste Meistrite liigas rekordiliselt 72 võistkonda: esimeses voorus võistleb 59 klubi, teises ringis liitub võistlusega üheksa naiskonda ning neli klubi pääsevad otse oktoobris toimuvale alagrupiturniirile. Alagrupiturniiril mängib kokku 16 naiskonda.

Esimese eelringi kohtumised toimuvad 4. ja 7. septembril, asukoht ning mängude täpsed toimumisajad on selgumisel.

Meistrite liiga finaalmäng peetakse 2025. aasta maikuus Portugalis Lissabonis.