Bearman sai vormel 1 sarjas tuleristsed selle hooaja alguses, kui ta asendas Saudi Araabia etapil pimesoolepõletikku põdenud Carlos Sainzi. Britt tõi debüütsõidul Ferrari masina finišisse seitsmendal kohal, uuel hooajal teeb ta kaasa juba täishooaja.

„Raske on sõnadesse panna, mida see minu jaoks tähendab. See teeb mingi väga uhkeks, et saan kõva häälega välja öelda, et olen Haasi sõitja,“ ütles Ferrari akadeemiast välja kasvanud Bearman Haasi pressiteate vahendusel. „See on täiesti uskumatu, et ma olen üks väheseid, kes viib täide oma lapsepõlveunistuse. Gene [Haas], Ayao [Komatsu] ja kõik teised Haasi liikmed – aitäh, et te usute minusse ja usaldate oma masina minu hoolde.“

Mullu vormel 2 sarjas kuuenda koha saanud Bearmani tänavune hooaeg pole nii särav. Kui sarja juhtiv Paul Aron on kogunud sel aastal 117 punkti, siis Prema Racingu masinas istuv briti piloot on 28 silmaga alles 14.

Sel hooaja sõidavad Haasi masinatega sakslane Nico Hülkenberg ja taanlane Kevin Magnussen, aga neist esimene istub järgmisel aastal Sauberi vormelisse ja teise leping saab selle aasta lõpus läbi. Nii on Bearmani tiimikaaslane veel lahtine, peamised kandidaadid kohale on prantslane Esteban Ocon ja kogenud soomlane Valtteri Bottas.