Kohtumine algas helgemates toonides suvepealinna meeskonna jaoks, kui 10. minutil viis Vapruse juhtima Sander Kapper. Kalju suutis end kiiresti koguda ja juba 21. minutiks juhiti Alex Matthias Tamme ja Kaspar Pauri tabamustest 2:1.

Nõmme Kalju jätkas hoogsalt ka mängu teisel kolmveerandtunnil. Kohtumise 52. minutil kahekordistas kodumeeskonna eduseisu Daniil Tarassenkov ja 74. minutil lõi Tamm oma päeva teise värava. Vapruse teise tabamuse eest kandis 86. minutil hoolt Kevin Aloe.

„Üle pika aja saab öelda, et hea mäng on seljataga. Viimane periood on olnud rabe. Teadsime, et tuleb need kolm punkti hambad ristis ära võtta,“ analüüsis Tamm Soccerneti otseülekandes. „Alustasime hooaega väga hästi. Nüüd tuli seitsmemänguline periood, kus tulid võidud, viigid ja kaotused. Olid vastased, kus me oleksime kolm punkti pidanud ära võtma, kuid me ei võitnud. Nüüd on vaja teha järeldused ja hoida seda positiivset nooti.“

Nõmme Kalju jätkab liigatabelis 18-st kohtumisest teenitud 36 punktiga teisel kohal. Mängu rohkem pidanud Tallinna Flora on Kaljuga samal pulgal. Premium liiga liider on 48 silmaga Tallinna FCI Levadia. Pärnu Vaprus on 16 punktiga üheksas ehk eelviimane.