New York (27. juuni 2024) – kõige kiiremini kasvav ja kõige uuenduslikum spordiliiga Professional Fighters League (PFL) teatas täna meediaõiguste lepingust Setanta Sportsiga kõigi PFLi ja Bellatori ülekannete edastamiseks Euraasias ja Filipiinidel.

Partnerluse kaudu on kõik PFLi ülekanded, sealhulgas PFL Global, PFL PPV Super Fights, PFL Europe, PFL MENA ja Bellator Champions Series otseülekanded ja arhiivid, nähtavad otse Setanta Sportsi kanalil Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Moldovas, Gruusias, Armeenias, Aserbaidžaanis, Türkmenistanis, Usbekistanis, Tadžikistanis, Kõrgõzstanis, Kasahstanis ja Filipiinidel. Professional Fighters League jõuab eetrisse koos EPFLi, UEFA Meistrite Liiga, NBA ja F1-ga, tuues PFLi ainulaadse MMA sisu ühele kõige kiiremini kasvavale meediaturule.

„Meil on väga hea meel teha koostööd Setanta Sportsiga ning anda Euraasia ja Filipiinide fännidele võimalus kogeda esmaklassilise PFLi ja Bellatori MMA sisu aasta läbi,“ ütles PFLi rahvusvahelise osakonna tegevdirektor James Frewin. „PFLi partnerlus Setanta Sportsiga tähistab järjekordset verstaposti meie organisatsioonide ülemaailmses laienemises, pakkudes maailma ühele kõige kiiremini kasvavale meediaturule parimaid MMA võitlusi“.

„Setanta Sportsil on pikaajaline traditsioon pakkuda võitlusfännidele tipptasemel võitlussporti. PFLi ja Bellatori õiguste omandamisega tugevdame veelgi oma pühendumust sellele kirglikule publikule. See samm annab enneolematu ligipääsu mõnele maailma kõige põnevamale MMA võitlusele. PFL ja Bellator täiendavad ideaalselt meie olemasolevat parimate rahvusvaheliste spordiürituste portfelli, muutes Setanta Sportsi esmaklassiliste spordialade vaieldamatuks edastajaks Euraasias ja Filipiinidel,“ lisas Setanta Sportsi tegevjuht Giorgi Pruidze.

PFL on ainus organisatsioon MMAs, mis kasutab nn spordihooaja formaati, kus üksikud võitlejad võistlevad igal aastal tavahooajal, finaalturniiril ja meistrivõistlustel. PFLi ja Bellatori koondnimekirjas kuulub 30% võitlejatest maailma 25 parima hulka oma vastavas kaalukategoorias. PFLil on spordist ulatuslik ülemaailmne nägemus ning ta ehitab koos PFL Europe ja PFL MENAga „MMA meistriliigat“ ja teisigi arenevaid rahvusvahelisi liigasid. PFL on tehnoloogia ja innovatsiooni vallas juhtival positsioonil, sest temale kuuluv PFL SmartCage pakub võitluste analüüse, reaalajas panustamist, tehisintellekti hindamist ja uue põlvkonna vaatamiskogemust. PFL on nähtav ESPN/ESPN+ kanalil USAs, DAZN-i kanalil Kanadas ja Euroopas ning seda edastatakse ja voogedastatakse 160 riigis 20 esmaklassilise meediapartneri kaudu.

Professional Fighters League

Professional Fighters League (PFL) on MMA ülemaailmne liikumapanev jõud ja kõige kiiremini kasvav spordiliiga maailmas. PFLil on viis võitluse otse-eetri frantsiisi, pakkudes aastaringset sisu: PFL League Season, PFL PPV Super Fights, PFL Challenger Series, PFL International Leagues ja Bellator. 2018. aastal loodud PFLi toetavad suured tippinvestorid, sealhulgas SRJ, Ares, Knighthead, Luxor Capital, Waverley Capital, Elysian Park Ventures ning paljude NBA, MLB, NHL-i ja MLS-i meeskondade omanikud. MMA on selle kümnendi kasvav spordiala, millel on 650 miljonit fänni kogu maailmas, noorim sihtrühm ja tõelised ülemaailmsed tuluallikad. PFLmma.com; Instagram (@PFLmma); Twitter (@PFLMMA); Facebook (/PFLmma)

Setanta Sports

Setanta Sports on rahvusvaheline spordiülekannete korraldaja, kes on juba üle kahekümne aasta pakkunud kvaliteetseid sporditelevisiooni- ja voogedastusteenuseid. Setanta Sports on minevikus omanud kanaleid ja edastanud edukalt spordiüritusi kõigil mandritel, välja arvatud Lõuna-Ameerikas. Praegu tegutseb Setanta Sports Euraasias ja Filipiinidel. Euraasias on Setanta Sports peamine spordiülekannete edastaja, kelle lineaarsed tele- ja voogedastusplatvormid on kättesaadavad neljateistkümnes riigis. Alates oma voogedastusplatvormi www.setantasports.com käivitamisest Filipiinidel on Setanta Sports loonud tugeva õiguste portfelli mitmesugustes spordialades, sealhulgas jalgpall, korvpall, noolemäng, snuuker, piljard ja võitluskunstid.

Jaga
Kommentaarid