37-aastane Murray, kes plaanib hooaja lõpus tippspordist taanduda, käis kümme päeva tagasi seljaoperatsioonil, millega eemaldati tema seljast tsüst.

2013. ja 2016. aastal Wmbledonis võidutsenud Murray pidanuks täna mängima tšehhi Tomas Machaciga, kuid šotlane teatas mõned tunnid enne matši algust loobumisest. Küll osaleb aga Murray koos oma venna Jamiega paarismängus.

„Vaatamata sellele, et Andy on pärast veidi rohkem kui nädal tagasi tehtud operatsiooni taastumise nimel tohutult palju tööd teinud, pidi Andy kahjuks tegema väga raske otsuse sel aastal üksikmängus mitte osaleda,“ seisis Murray meeskonna pressiavalduses. „Nagu võite ette kujutada, on ta äärmiselt pettunud, kuid ta kinnitas, et mängib koos Jamiega paarismängus ja ootab põnevusega, et saaks viimast korda Wimbledonis võistelda.“

Wimbledoni turniiri tegevjuht Sally Bolton kinnitas, et nad on valmis Murray`de avamängu paarismänguturniiril lükkama isegi reedele, et šotlane saaks igal juhul osaleda. Meespaarismängu avaringi kohtumised on hetkel planeeritud kolmapäevale ja neljapäevale.