Kohtumist alustas hoogsamalt Rumeenia, kuid 20. minutil pääses juhtima Holland. Cody Gakpo murdis vasakult äärelt sisse ning lõi paremaga esimesse nurka.

Holland vormistas lõppseisu matši lõpus. Gakpo mängis äärelt läbi ning söötis palli värava alla. Seal oli ootamas vahetusest sekkunud Donyell Malen, kes lükkas palli paarilt meetrilt tühja võrku. Lõppseisu vormistas Malen kolmandal üleminutil, kui ta tegi pika soolo üle väljaku, mängis kahe rumeenlase vahelt läbi ning lõi palli võrku.

Holland läheb nüüd veerandfinaalis vastamisi Austria ja Türgi kohtumise võitjaga.

Rumeenia vs Holland.

Otseblogi:

Enne mängu:

Rumeenia alustas seekordset turniiri suurepäraselt, kui alagrupiturniiri avamängus alistati Ukraina 3:0. Seejärel kaotati aga Belgiale 0:2. Alagrupi viimases kohtumises tehti omakorda Slovakkiaga 1:1 viik. Toonase matši eel oli teada, et viik viib mõlemad grupist edasi. Lõpuks piisas Rumeeniale sellest isegi E-alagrupi võitmiseks.

D-alagrupis mänginud Holland alistas alustuseks Poola 2:1. Seejärel tehti Prantsusmaaga 0:0 viik. Antud matšis ei tahtnudki lõpuks kumbki võita. Alagrupi viimases kohtumises jäi Holland aga Austriale ootamatult 2:3 alla. See tähendas, et hollandlased lõpetasid grupis kolmandana, kuid pääsesid siiski nelja parema kolmanda koha tiimi sekka ja seega play-off’i.

Rumeenia ja Hollandi kohtumise võitjat ootab veerandfinaalis ees Austria ja Türgi heitluse edukam osapool. See veerandfinaal peetakse 6. juulil Berliinis.

Eeldatavad algkoosseisud:

Holland: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Simons, Reijnders; Frimpong, Depay, Gakpo.

Rumeenia: Niță; Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu; M. Marin, R. Marin, Stanciu; Man, Mihăilă, Drăguș.