Poola ralli järel sõitjaid hinnanud Clark andis Tänakule maksimaalsest kümnest punktist seitse. Skoor olnuks kõrgem, aga reedesel esimesel kiiruskatsel põrkas Tänaku ja Martin Järveoja Hyundai kokku hirvega ning sõit tuli selleks päevaks pooleli jätta.

Pühapäeva arvestuses oli Tänak aga kiireim. „Kui Tänak sõitis, oli ta tähelepanuväärselt kiire: testikatsel, teise katse esimesel 15 kilomeetril ja isegi pühapäeval esimese autona rajal olles. Thierry Neuville kurtis väga palju, kui raske on katseid esimesena sõitma minna, aga Tänaku jaoks paistis see lihtne,“ kirjutas Clark.

Neuville suutis MM-sarja üldarvestuses Tänaku ees edu pisut suurendada, aga Clarki hinnangul peab belglane tiimikaaslast kartma.

„Kuigi Neuville’ile võib muret teha Elfyn Evans ja tema korralik tempo kiiretel kruusateedel, muretseksin rohkem Tänaku pärast. Tänak oli väga-väga hea. Ja sel nädalal saab ta Rally Estonial Läti MM-etapi jaoks ettevalmistusi teha. Lätis paneksin oma raha kindlasti 2019. aasta maailmameistri peale,“ leidis Clark ja lisas, et viimasel ajal meenutab Tänak aina enam viie aasta tagust aega, kus ta domineeris üsna selgelt.

MM-sarja punktiseis Poola ralli järel:

1. Thierry Neuville (Hyundai) 136 punkti
2. Elfyn Evans (Toyota) 121
3. Ott Tänak (Hyundai) 115
4. Sebastien Ogier (Toyota) 92
5. Adrien Fourmaux (Ford) 91
6. Kalle Rovanperä (Toyota) 63