Union SG sai eelmisel hooajal Belgia kõrgliigas teise koha, kaotades meistriks kroonitud Club Bruggele ühe punktiga. Hooaeg lõpetati siiski tiitliga, sest karikafinaalis alistati Antwerp 1:0, kirjutab Soccernet.ee.

David liitus Kaljuga 2023. aasta alguses, sõlmides Nõmme klubiga kolmeaastase lepingu. Ta käis kokku Premium liigas väljakul 39 korda ja lõi 21 väravat, millest 14 tänavusel hooajal.

Davidi üleminekut Union SG-sse kinnitas Soccernet.ee-le mängija agent.

David tunnistas aprillis Delfi Spordile antud intervjuus, et tal oli võimalus juba talvel klubi vahetada, kuid ta otsustas veel pooleks aastaks Eestisse jääda. „Meil oli ka talvel võimalusi edasi liikuda, kuid otsustasime, et oleks hea pooleks aastaks veel siia jääda ja teha enda kallal tööd. Vaja oli koguda enesekindlust ja end veel kuus kuud arendada,“ rääkis ründaja.“Suvel võib vastavalt tulemustele mind edasi liigutada. Mulle meeldib Eestis väga, kuid ma ei taha kogu oma karjääri siin veeta. Eesti on Euroopas ja mulle meeldib siin mängida. Tahan siiski edasi liikuda ja kogeda uusi väljakutseid.“

Kuna Davidi leping Kaljuga kehtis 2025. aasta lõpuni, siis teenis Kalju eeldatavalt ka kopsaka üleminekutasu. Transfermarkti hinnangul on ründaja turuväärtuseks 300 000 eurot. Täpset üleminekusummat ei ole avaldatud, kuid kindlasti on tegemist Nõmme Kalju läbi aegade kõige suurema müügiga.