Viimasel kahel aastal Eesti parimaks võrkpalluriks valitud Tammearu sõlmis lepingu Ukraina klubi Lvivi Barkom-Kažanõga, mis mängib ühes Euroopa tugevaimas, Poola kõrgliigas. Klubi teatel sõlmiti leping järgmiseks hooajaks. Barkom-Kažanõ sai lõppenud hooajal Poolas põhiturniiril 16 võistkonna seas 11. koha.

Pärnu VK-s alustanud ja sealt Tartu Bigbanki edasi siirdunud nurgaründajat ootab välismaal ees neljas aasta. Ta liitus 2021. aastal Belgia tipu Roeselare Knack Volleyga, kus mängis kaks hooaega. Eelmise klubiaasta veetis ta Prantsusmaa kõrgliigas VB Toursi ridades.

Klubi teenis kohalikel meistrivõistlustel hõbemedali, meistrite liigas jõuti kaheksandikfinaali. VB Toursis pikalt põhirolli kandnud Tammearu sõnul oli Belgiast Prantsusmaale kolimine õige otsus. „Tase oli hästi ühtlane ja enda jaoks oli vaja samm edasi teha. Prantsusmaal pidi ka viimaste klubide vastu endast 100% andma. Usun, et muutusin selle ajaga nii vaimselt kui ka füüsiliste oskuste poolest jälle paremaks,“ rääkis ta juuni alguses Delfile.